Een heerlijke tijd weg naar een plek hier ver vandaan, hoeveel mensen dromen hier niet van. Je kijkt naar buiten en het regent keihard. Stiekem droom je van een land waar de zon altijd schijnt en waar het altijd lekker weer is. Lekker wandelen op het strand of wegdromen op het water. Zwemmen in helderblauw water of rondtrekken in de jungle. In een huisje gezellig met de familie of samen met beste vriend in een hotelkamer. Deze droom hoeft echter geen droom te blijven, het kan werkelijkheid worden en daar kun jij zelf voor zorgen.

Je kunt namelijk overwegen om een reis te maken met Koning Aap of kras reizen. Dit zijn organisaties die reizen aanbieden waarbij alles al verzorgd is. Dit houdt in dat zij de beste hotels of andere soort accommodaties zoeken in de landen die jij wilt gaan bezoeken. Daarnaast kennen zij alle highlights van het land dat je wilt gaan bezoeken zodat je weet wat je gezien moet hebben. Daarnaast regelen zij ook het vervoer in het land zelf. Je hoeft dus nooit op zoek naar een taxi en kunt meteen vertrekken naar hetgeen wat je wilt bezoeken.

Dit houdt echter niet in dat je niets zelf kunt bepalen. Er blijven heel veel keuzes over die je kunt maken mocht je dit willen. De organisaties proberen alleen de reis zo gemakkelijk te laten verlopen voor jou, maar als je zelf alles wilt uitzoeken is dat geen probleem. Zij hebben echter wel meer ervaring in landen waar jij misschien nooit bent geweest. Dit kan handig zijn bij het uitzoeken van slaapplaatsen. Je kunt er daarom ook voor kiezen om zelf de plekken te bepalen die jij wilt bezoeken, maar het vervoer en slaapplek te laten regelen door Koning Aap of kras reizen.
Zo wordt het een onvergetelijke reis!