In mei ontvangen veel Nederlanders hun vakantiegeld. Krijg jij komende maand ook een fijn extraatje op je rekening gestort, maar weet je nog niet goed wat je er mee wil doen? Als je wel een mooie reis wil maken, dan is er in ieder geval heel veel mogelijk! Haal meer uit je vakantiegeld door slim op zoek te gaan naar jouw droomvakantie!

HOOGSEIZOEN VS. LAAGSEIZOEN

Door buiten het hoogseizoen op de vakantie te gaan kun je een droomvakantie vele malen goedkoper boeken dan wanneer je in het hoogseizoen weg gaat. Het loont dus zeker om een willekeurige periode buiten de schoolvakanties te kiezen om op vakantie te gaan. De zon schijnt altijd wel ergens, dus ook wanneer je midden in april op vakantie gaat kun je genieten van een heerlijke tijd!

WEES FLEXIBEL!

Ben je wel gebonden aan schoolvakanties en is buiten het hoogseizoen op vakantie gaan geen optie voor jou? Zoek dan via reiswebsites naar jouw ideale vakantie, maar maak gebruik van flexibele vertrekdata. Je krijgt dan altijd de goedkoopste optie voor jouw droomreis voorgeschoteld binnen een bepaalde tijdsperiode. Je vertrekt dan bijvoorbeeld op woensdag, in plaats van op een vrijdag of maandag! Hiermee kun je weer een paar tientjes besparen en meer uit je vakantiegeld halen.

BLIJF IN NEDERLAND!

Ook in ons eigen kikkerlandje kun je heerlijk op vakantie, wat natuurlijk een stuk voordeliger is. Ontdek dit jaar een nieuw stukje Nederland en bespaar hiermee honderden euro’s aan dure vliegtickets. Wist je bijvoorbeeld dat Ameland ook wel het Ibiza van de Noordzee wordt genoemd?  Of wat dacht je van een heerlijke vakantie op de Veluwe of aan de Zeeuwse kust? Wanneer je Zuid-Limburg bezoekt waan je je pas echt in het buitenland door het glooiende heuvellandschap. Kortom; genoeg opties, zeker wanneer je geen type voor een zon, zee en strandvakantie bent!

DAGAANBIEDINGEN VAN REISWEBSITES

Wanneer je op gaat naar jouw ideale vakantie via een reiswebsite raden we je aan goed te letten op acties en kortingscodes waarmee je van veel voordeel profiteert op hotelovernachtingen, vliegtickets en stedentrips. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties wanneer je voordelig op vakantie wil. Veel reiswebsites trakteren daarnaast dagelijks op extra scherpe dagaanbiedingen waarbij je profiteert van extra scherpe travel deals!

BEWUST UITGEVEN

Elke euro die je aan vakantiegeld ontvangt kun je maar een keer uitgeven! Ga bewust aan de slag met bovenstaande tips, zodat je nog een leuk extraatje overhoudt om bijvoorbeeld te sparen óf wat geld achter de hand hebt om op vakantie uit te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos en er zijn talloze manieren te bedenken waardoor je nóg meer uit je vakantiegeld kunt halen.