Ben je het zat om ieder jaar weer tijdens kerst alle sociale verplichtingen te moeten aangaan? Of wil je gewoon even uit de dagelijkse sleur stappen? Je bent echt niet de enige. Het blijkt dat driekwart van de Nederlanders het liefst op vakantie gaat tijdens de kerstdagen. Met Beter Uit kun je deze kerst met een gezellige groep christenen kerst vieren in het Bourgondische Brabant. Maar ook Gelderland en Drenthe staan tussen de christelijke kerstreizen van Beter Uit.

Kerst in Bourgondisch Brabant

Ben je een echte Bourgondiër? Dan kun je de komende kerst je hart ophalen in het Bourgondische Brabant. We verblijven in het Hotel De Korenbeurs, dat bekend staat om haar goede keuken. In de keuken wordt uitsluitend gewekt met lokale ingrediënten die ze weten om te toveren tot een smaakvolle beleving. Tijdens de kerstdagen kun je hier genieten van een uitgebreid lunchbuffet en in de avond van een overheerlijk kerstdiner. Natuurlijk kun je naast al dat heerlijke eten ook volop genieten van de natuur en cultuur die Brabant te bieden heeft. Het hotel ligt op steen worp afstand van het Nationale Park de Biesbosch. Dit park is gratis toegankelijk en laat je genieten van de natuur. Ontdek de natuur vanaf het water, te voet of per fiets en laat je verassen!

Drenthe de ‘oer provincie’

Ben je gek op de natuur? En hou je ook van cultuur? Vier dan dit jaar kerst in Drenthe. In deze provincie kun je nog volop genieten van de ruimte en rust. Je vindt er volop bossen en uitgestrekte heidevelden en deze worden afgewisseld met indrukwekkende oude kerkjes en landelijke dorpjes. Het hotel waarin je zult verblijven ligt centraal gelegen, zodat je gemakkelijk een bezoek kunt brengen aan de Vestingstad Bourtange, het Hunebedcentrum in Borger. En vergeet ook vooral niet een bezoek te brengen aan het voormalig kamp Westerbork.

Kerst in Gelderland


Sinds dit jaar biedt Beter Uit ook de mogelijkheid om kerst in Gelderland te vieren. Het Rijk van Nijmegen heeft namelijk een heleboel te bieden. Ga heerlijk een dagje ronddwalen door de binnenstad van Nijmegen en kom alles te weten over de rijke historie van de stad. Natuurlijk kun je hier ook fantastisch shoppen. In de omgeving van Nijmegen kun je ook heerlijk fietsen en wandelen door de spectaculaire natuur die Gelderland rijk is. Maar vergeet ook niet vooral te genieten van de ontspannen sfeer die het hotel zelf te bieden heeft.

Waarom kerst vieren met Beter Uit?

Voor christenen is het kerstfeest meer dan een gezelligheidsfeest. Beter Uit brengt christenen samen middels laagdrempelige groepsreizen, waarbij je ook nog veel individuele vrijheid hebt. Tijdens de kerstreizen kun je andere christenen ontmoeten en samen de geboorte van Jezus Christus vieren. Naast het genieten van de cultuur en natuur van de provincies wordt er ook bij Beter Uit tijd gemaakt voor goede gesprekken en samen het geloof beleven. Daarom vieren christenen graag hun kerstreis samen met Beter Uit. Voor christenen is het kerstfeest meer dan een gezelligheidsfeest. Beter Uit brengt christenen samen middels laagdrempelige groepsreizen, waarbij je ook nog veel individuele vrijheid hebt. Ben je single? Denk eens aan christelijke single reis.  Er zijn verschillende christelijke single vakanties te vinden op internet.