Zuid-Frankrijk blijft in trek bij Nederlandse reizigers. En ook de Dordogne is een populaire Zuid-Franse streek voor veel Nederlanders. Vakantiegangers die liever niet kamperen en behoefte hebben aan wat privacy en luxe kunnen een groter Frans huis huren met wat meer comfort. Een aanbieder van dit type Franse vakantiewoningen is France Villa.

 

France Villa verhuurt sinds 2003

France Villa, opgericht in 2003,  verhuurt al 15 jaar vakantiehuizen in Frankrijk, de Lot en de Dordogne. Het bedrijf is gevestigd in Goes, Nederland. Over de jaren heeft France Villa veel kennis en ervaring opgebouwd als vakantiehuizenverhuurder. De huizen of villa’s van France Villa zijn groter, luxer en origineler dan de gemiddelde vakantiewoning. Er worden geen series eenvormige appartementen of vakantiewoningen en huisjes op vakantieparken verhuurd. Liefhebbers van een echt, mooi, groot Zuid-Frans huis met zwembad in de Dordogne kunnen bij France Villa wel iets vinden.

 

Bijzonder en luxe

Bijna alle vakantievilla’s van France Villa zijn comfortabel, uniek. Meestal zijn ze voorzien van een zwembad. Soms ook een bubbelbad of een sauna. Ze zijn niet alleen geschikt voor grote groepen vrienden, familie, cursisten of collega’s. Je kunt ook huren voor twee personen, dus als stel of reisduo. De beloofde en beschreven situatie in en buiten het huis is steeds correct en actueel. De informatie wordt steeds up-to-date gehouden en alle villa’s worden regelmatig bezocht en gecheckt.

 

Online kiezen uit 100 villa’s

Ben je op zoek naar een ruim, comfortabel en origineel vakantiehuis in de Dordogne, dan kan je bij France Villa kiezen uit meer dan 100 villa’s in de Lot en de Dordogne. Online kan je je eenvoudig oriënteren en zoeken op eigen of gegeven criteria. De website geeft een zeer groot aantal selectiecriteria. Naast de voor de hand liggende criteria als zwembad of afstand tot het dorp kan je zoeken op huisdiervriendelijkheid, bereik van Nederlandse radiozenders en rolstoeltoegankelijkheid, bijvoorbeeld. Meer informatie is te vinden op de website van France villa www.franse-villa.com of www.france-villa.com