U weet het zeker: u gaat een huis kopen in Torrevieja in Zuid-Spanje. Maar, waar gaat u zoeken naar huizen die in Torrevieja te koop staan? Casa Las Dunas  biedt verschillende huizen te koop aan in Torrevieja. Casa Las Dunas is een Nederlands makelaarskantoor met vestigingen in zowel Spanje als Nederland. Zij helpen u graag bij de aankoop van uw woning in Torrevieja.

Torrevieja, populaire badplaats

Torrevieja is een populaire badplaats in het Zuidoosten van Spanje aan de Middellandse Zee. Waar de inkomsten van deze plaats vroeger vooral uit de zoutwinning kwamen, is toerisme nu de grootste inkomstenbron van Torrevieja. Met een kustlijn van zo’n 20 kilometer, is het strand van Torrevieja een populaire trekpleister voor toeristen. Niet zo gek dus, dat de huizen die in Torrevieja te koop staan populairder zijn dan ooit. Sowieso is Zuid Spanje de laatste jaren populairder dan ooit voor een vakantiewoning of permanente woning. Beslis dus snel, want hoe populairder een plek, hoe duurder de huizen. Spanje is om meerdere redenen een populair vakantie- en emigratieland. Het heeft een heerlijk klimaat met zachte winters en warme zomers, aardige mensen en een mooie cultuur. Daarnaast zijn de huizen prachtig gebouwd. Wie wil er nou niet altijd het gevoel hebben op vakantie te zijn?

Huizen in Torrevieja te koop; en dan?

Oké, dus uw droomhuis staat te koop in Torrevieja via onze website of een ander kanaal. En dan? Een huis kopen in Spanje is een compleet andere aangelegenheid dan een huis kopen in Nederland. In Spanje mogen makelaars bijvoorbeeld de aankopende en verkopende partij vertegenwoordigen en door een taalbarrière worden veel zaken nóg ingewikkelder dan ze al zijn. Casa Las Dunas is er om u te helpen met de aanschaf van huizen die in Torrevieja te koop staan. Het fijne van Casa Las Dunas is dat ze u van A tot Z kunnen begeleiden in het Nederlands. Daarnaast regelen zij alles voor u. Het vinden van het huis, de bezichtiging en bezichtigingstrip en uiteindelijk de verkoop.

Een Nederlandse makelaar in Spanje

Overweegt u de woning die u bekeken heeft te kopen? Realiseer dan dat het belangrijk is om door een betrouwbare partij onderzoek te laten uitvoeren. Er moet voor de woning en perceel onderzoek gedaan worden naar eigendomsbewijzen, schulden, legaliteit en nalatenschap. Casa Las Dunas is de betrouwbare partij die u hierbij kan helpen. Als Nederlands makelaarskantoor in Spanje begeleiden ze u bij iedere stap in het aankoopproces. Zodra u zeker weet dat u de woning wil hebben, stelt Casa Las Dunas een reserveringscontract voor u op. U betaalt hiervoor €3000,-, zodat de woning onder voorbehoud van de markt gehaald wordt. Het voorbehoud betekent dat als er uit het onderzoek zaken komen die niet kloppen, de koop van het huis in Torrevieja niet door gaat. Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbare, Nederlandse partij die u helpt met het kopen van een huis in Torrevieja? Dan bent u bij Casa Las Dunas aan het juiste adres.