Waar kun je goedkoop een scooter kopen? Dat is een vraag die je best vaak hoort in Amsterdam. Steeds meer mensen stappen uit de auto en op de snorscooter, dan ben je vaak ook nog sneller op je bestemming, zelfs met 25 kilometer per uur. Je bent ook goedkoop uit met een scooter. Een auto rijden brengt veel kosten met zich mee waar niet iedereen bij stil staat. Als je woont of werkt in Amsterdam kun je met een snorscooter veel kosten besparen. We zetten de grootste voordelen voor je op een rijtje.

Wil je ook besparen? Begin dan bij fastfuriousscooters.nl om goedkoop een nieuwe scooter te kopen.

1. De aanschafprijs

Een nieuwe auto begint bij pakweg tienduizend euro, de bekende “boodschappenwagentjes”. Een scooter kun je al voor minder dan duizend euro bestellen. Omdat autobezit als standaard wordt gezien sta je er niet altijd bij stil hoeveel een auto eigenlijk kost.

2. Onderhoudskosten

Jazeker, er zijn tweedehands veel goedkopere mogelijkheden, maar oudere auto’s vereisen ook meer onderhoud. En een nieuwe snorscooter heeft nauwelijks onderhoud nodig, zelfs een ouder model dat je netjes onderhoud zal goedkoop zijn in onderhoudskosten. Zelf een scooter repareren is vaak ook mogelijk, voor een auto moet je steeds naar de garage.

3. Minder tanken met een scooter

In Amsterdam zijn het niet de kilometers op de snelweg die brandstof kosten, maar juist die korte ritten. Rijden en stilstaan, optrekken en remmen, dat kost benzine. Een snorscooter rijdt veel zuiniger, en je hoeft ook minder vaak te stoppen voor lichten en ander verkeer.

4. Geen parkeerkosten

Zowel voor de snorscooter en de bromscooter geldt dat je geen parkeerkosten hoeft te betalen. Je kunt wel kiezen voor beveiligd parkeren, dan zijn de kosten nog altijd veel lager dan voor een auto. Je kunt een snorscooter ook heel eenvoudig stallen, vaak recht voor de locatie waar je moet zijn.

5. Goedkoop online een scooter kopen

Er worden via internet veel tweedehands auto’s verkocht, toch weet je niet wat je krijgt. Je kunt wel via fastfuriousscooters.nl goedkoop de perfecte scooter bestellen die netjes bij jou aan huis wordt geleverd. Dat is goedkoper dan bij een dealer in de gemeente, en de keuze is veel groter.

6. Terugkerende kosten

Een auto die stil staat kost je nog steeds veel geld. Bijvoorbeeld de motorrijtuigenbelasting, die betaal je voor een scooter niet. De verzekering van een scooter ligt veel lager, zelfs inclusief diefstalverzekering ben je nog veel goedkoper uit. Laat je de auto wassen? Zelf de scooter reinigen is eenvoudig en goedkoop. Er zijn stiekem veel kosten die je steeds moet maken bij een auto.

Online een goedkope snorscooter kopen

In Amsterdam wordt het steeds minder aantrekkelijk om te rijden met een auto, daarentegen worden het steeds interessanter om een goedkope scooter te kopen. Via de webshop van www.fastfuriousscooters.nl heb je niet alleen een ruime keuze aan merken en modellen, je kunt ook nog eens rekenen op de laagste prijzen en de beste service. Reken zelf je voordeel maar eens uit, of neem contact op met de helpdesk van www.fastfuriousscooters.nl.