Ga je binnenkort op vakantie naar Curaçao en wil je het hele eiland bekijken? En dus niet alleen de accommodatie en het strandje om de hoek? Dan kan je niet om het huren van een auto op Curaçao heen. Met een auto kun je binnen korte tijd jezelf vervoeren en het hele eiland bekijken. Tijdens een dure vakantie wil je natuurlijk ook wat van het eiland te zien krijgen. Wij geven je in dit artikel advies en tips voor het huren van een auto.

Huurauto tijdens vakantie Curaçao

Een auto huren op Curaçao is goed betaalbaar, het is dus voor iedereen betaalbaar om een auto te huren om optimaal te genieten op het prachtige eiland. Tijdens een vakantie wil je natuurlijk de vrijheid voelen en dat krijg je met een huurauto omdat je daarmee overal naartoe kan. Je bent dus niet afhankelijk van de taxi, wat overigens vaak duurder is dan het huren van een auto. Naast de grote autoverhuurbedrijven op Curaçao als Avis, Hertz of Alamo zijn er ook kleinere verhuurbedrijven.

Het handigst is om alles vooraf te regelen om zo niet voor verrassingen te komen staan. Zodat er altijd een auto gereserveerd is voor als je aankomt op het eiland. Vooraf een auto huren op Curaçao kan via autohuren-curacao.nl op deze website ben je altijd het voordeligst uit. Ideaal dus!

Waar moet je opletten bij autohuur op Curaçao?

Als je van plan bent om een auto te huren op Curaçao dan is het belangrijk om rekening te houden met de onderstaande punten. Wij hebben de tips voor je op een rijtje gezet.
Een zuinige auto huren is niet nodig, de benzine is namelijk erg goedkoop op Curaçao. Dit zal je dus weinig tot geen winst opleveren omdat deze vaak duurder zijn om te huren.

  • Let erop of er geen extra kosten verbonden zijn aan het afleveren en ophalen van de huurauto bij je vakantieaccommodatie.
  • Let erop dat er wel een aantal verkeersregels zijn die net wat anders zijn dan dat je hier in Nederland gewend bent. Zoek dit dus even van te voren op.
  • Als laatste de belangrijkste: een airco, dit is een absolute must op Curaçao!