Met een campervakantie zit je veel in de natuur en de Balkan is dan de perfect bestemming om naartoe te gaan met de camper. Een camper huren is praktisch en zeer gemakkelijk. De Balkan ligt in Zuid-Europa bestaat uit verschillende landen. De Balkan wordt ook het Balkanschiereiland genoemd dat het een groot schiereiland is dat uit verschillende landen bestaat. De Balkan heeft landen die er volledig binnen liggen maar het bestaat ook uit landen die er maar voor een klein percentage binnen liggen. Bijvoorbeeld Slovenië heeft 40% van het land in de Balkan liggen. De Balkan heeft een prachtig landschap en veel mooie landen die je met de camper kan gaan bezoeken. Veel landen zijn perfect om naartoe te gaan en één van die landen is Slovenië. 40% van Slovenië valt binnen de Balkan en is daarmee een van de landen die maar een deel van het land binnen de Balkan hebben.

Een campervakantie naar Slovenië

Er zijn erg mooie landen waar je naartoe kan gaan met de camper en een land met prachtige natuur is Slovenië. Slovenië bestaat uit hoge bergen, schitterende watervallen en diepe ravijnen die het zeker waard zijn. Slovenië heeft erg veel bergen en dan ontstaan er ook grotten en ondergrondse gangen die te bezoeken zijn. In de winter is het ook geen probleem op naar Slovenië te gaan want de pistes zijn dan ook geopend. In de zomer is het weer prachtig waar je gecombineerd met de activiteiten in de natuur en de zonnige stranden en super mooie vakantie hebben, en met een camper is het zelfs mogelijk om naar andere locaties te gaan en in de natuur te overnachten. Er zijn in Slovenië ook genoeg campings die grenzen aan mooie natuurparken. Zo kan je elke dag leuke activiteiten doen in de natuur. In Slovenië zijn een paar verlaten wegen waar je perfect kan mountainbiken en wielrennen.

In Kroatië overnachten in een camper

Als je in Slovenië verblijft is het mogelijk om met de camper naar Kroatië te gaan waar je in de prachtige natuur kan verblijven en geweldige activiteiten kan doen. Kroatië is een beetje vergelijkbaar met Slovenië want de natuur biedt de zelfde activiteiten. Er zijn veel verschillende campings waarbij je kan overnachten en dat je dan de volgende dag op de mooiste plekken bent. Bij Camper Deluxe Is het mogelijk om campers te huren die rijklaar worden gemaakt zodat je optimaal kan genieten van je reis. Het is mogelijk om met een gehuurde camper naar de Balkan te gaan maar bij Camper Deluxe kan je ook veilig en betrouwbare campers kan kopen. Met een camper kan je de mooiste plekken bezoeken en kan je er perfect overnachten. Vind hier de goedkoopste camperverhuur in jouw regio!