De vakantie komt er weer aan en Nederlanders gaan zich massaal voorbereiden op hun komende vakantiebestemming. Een populaire bestemming onder veel Nederlanders is Spanje. In Spanje zijn veel uiteenlopende bestemmingen te vinden die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. Wanneer u bijvoorbeeld naar een populaire plek gaat, zult u al snel merken dat u hier niet volledig tot rust kunt komen, omdat er ook veel andere toeristen zijn, of wanneer u hier juist van houdt is dit zeker een aanrader. Voor de feestende vakantiegangers onder ons zijn er enkele plaatsen die veel te bieden hebben.

Een van deze plaatsen is playa de las americas. De badplaats van Tenerife is volledig ingericht om de feestende toeristen het optimale te bieden en dus ook alles uit hun vakantie kunnen halen. Het is een geheel van hotels, appartementen, bars, restaurants, winkels en discotheken. Hierdoor is er genoeg plek voor iedereen die hun feestvakantie op Tenerife wil doorbrengen. Wanneer het vliegtuig is geland is al snel te merken dat er een hele andere cultuur aanwezig is dan in Nederland en dat het geweldige vakantie gaat worden.

Het bekendste feesteiland van Spanje is Ibiza. Hier zijn iedere zomer vele feesten van de beste dj’s in de wereld. Dit maakt dat Ibiza een erg populaire plek is voor jongeren om een aantal weekjes te vertoeven in de zomer. Maar Ibiza is niet alleen maar feesten. Er zijn vele plekken waar je heerlijk tot rust kan komen en van de natuur kan genieten. De vele villa’s op Ibiza zorgen er ook voor dat er veel luxe te vinden is op het eiland.

Een ander bekende en populaire plaats is benidorm. Deze stad staat symbool voor het massatoerisme, dat elke jaar weer naar de badplaats trekt. Overal zijn appartement en hotels te vinden die plaats zouden moeten bieden aan alle vakantiegangers die er te vinden zijn. Daarnaast zijn er oneindig veel toeristische trekpleisters, zoals barretjes en restaurants, maar ook souvenirwinkels. Op deze vakantiebestemming zijn veel Engelsen te vinden, die vaak al overdag dronken zijn en de gekste dingen doen, waardoor er veel vermaak voor omstanders te vinden is. Benidorm is een echte stad om een goed feestje mee te maken en heeft ook voldoende aanbod om voor vermaak overdag te zorgen en de kater zo snel mogelijk weg te nemen.