Twijfel je om op vakantie te naar Amerika te gaan nu Trump aan de macht is? Vooral niet doen, dat Trump aan de macht is betekent niet dat hij jou ook in zijn macht heeft. Je kunt gewoon op vakantie gaan naar Amerika. Amerika is een prachtig land met zoveel steden die je zou moeten bezoeken. Op vakantie naar New York, Las Vegas, San Francisco of misschien wel Miami. Natuurlijk zijn er nog veel meer steden die je moet bezoeken, je kijkt je er de ogen uit. Je kunt het namelijk echt niet vergelijken met Nederland en dat maakt het zo mooi. Dat Trump het niet zo heeft op Europeanen, Moslims, Mexicanen, Cubanen en nog meer rassen weet bijna iedereen wel. Laat je niet tegenhouden door een man met veel praatjes en een oranje gezicht om niet naar zijn land op vakantie te gaan en daar de toerist uit te hangen.

Prachtige bezienswaardigheden in Amerika

Amerika is een erg groot land, er is dus ook erg veel te zien. We kennen allemaal het vrijheidsbeeld wat Frankrijk cadeau gaf aan Amerika na de oorlog. Het beeld staat voor vrijheid en verwelkoming. Je vindt het beeld op Liberty Island, in de New York Bay. Ook kennen we de Golden Gate Bridge, De Grand Canyon, de Sierra Nevada, Mount Rushmore en natuurlijk het bekende Disney Park van Walt Disney en het World Disney Resort. Wat ook menig persoon kent zijn de Rocky Mountains, dit is een berg gebied met een erg bijzonder panorama uitzicht over Amerika. Verder staat Amerika ook nog bekend om de angstaanjagende gevangenis Alcatraz. Alcatraz is een eiland bij San Francisco en was van 1934 tot en met 1963 een zwaarbewaakte gevangenis voor criminelen. De bekendste gevangene die hier gezeten heeft is Alphonse Capono, beter bekend als Al Capone. Voordat Alcatraz een zwaarbewaakte gevangenis werd was het van 1850 tot 1907 een militair fort en van 1907 tot 1933 een militaire gevangenis. Tegenwoordig is het een beschermd gebied beheert door National Park Service.

Geniet van je reis naar het mooie Amerika

Amerika een continent wat op het Westelijk halfrond ligt. Het ligt tussen de Grote Oceaan en de Atlantische Oceaan in. Amerika wordt vaak ingedeeld in Noord-, Midden-, en Zuid-Amerika en is na China het grootste contitent op de wereld. Tot Amerika behoren ook nog diverse eilandgroepen zoals de Canarische Eilanden en de Maagden Eilanden. De hoofdstad van Amerika is Washington D.C., dit is tevens ook een hele mooie stad om te bezoeken tijdens een road trip naar Amerika. De letters D.C. staat voor District of Columbia. De stad is vernoemd naar de eerste president van Amerika, namelijk George Washington. Wanneer je een liefhebber bent van cultureel erfgoed en literatuur of regeringen interessant vind ben je in Washington D.C. op de juiste plaats. Wanneer je naar Amerika afreist is een ID-kaart of paspoort niet genoeg, je moet in het bezit zijn van een ESTA. Deze kun je eenvoudig hier aanvragen. Deze heb je niet nodig wanneer je een groene kaart hebt of in het bezit bent van een bezoekersvisum.