Zonvakanties zijn mateloos populair onder Nederlanders en Belgen. Dit is niet voor niets! In Nederland en België is het weer vaak een stuk minder zomers dan in landen als Spanje, Portugal, Zuid-Afrika of bijvoorbeeld Brazilië. Om een bruin kleurtje te kunnen krijgen en af en toe even heerlijk te kunnen ontspannen, is het heerlijk om in de zomerperiode naar een zonnige bestemming te reizen. Ook in de winter kiezen veel Nederlanders en Belgen voor een zonnige bestemming! Zo hebben ze de mogelijkheid om ook in de winter met shirts en korte broeken over straat te gaan.

Boek zonvakanties op tijd bij een reisbureau
Veel van de zonvakanties naar populaire bestemmingen als de Costa Blanca en de Costa del Sol zitten al aan het begin van het jaar vol. Reden genoeg om een zonvakantie ruim van tevoren te boeken bij een reisbureau. U kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om de zonvakantie zelf te organiseren.

Reis per auto, trein of vliegtuig naar uw favoriete zonbestemming en zoek hier naar een lokaal hotel, een motel of een camping om te kunnen overnachten. De meest populaire campings rond de drukste zonbestemmingen zijn vaak ook al aan het begin van het jaar volgeboekt.