Toen ik vroeger hoorde over Ibiza, hoorde ik enkel verhalen over het bruisende nachtleven van Ibiza. De dikke clubs en de hoeveelheden drank die daar geschonken werd. Echter nu ik ook daadwerkelijk op Ibiza geweest ben heb ik er gelukkig ook veel andere mooie herinneringen aan. Als ik namelijk aan Ibiza denk, denk ik ook aan het heerlijke eten en de prachtige natuur. Op beleefibiza.nl vindt je alle tips en tricks om het ultieme Ibiza gevoel te beleven maar hier aantal eigen ervaringen vanuit mij.

Toen wij op Ibiza aankwamen hebben we eigenlijk direct een auto gehuurd. De benzine prijs op Ibiza ligt gelukkig niet zo hoog en wanneer je 23+ bent hoef je ook geen borg te betalen voor de auto. Je bent dan zo goed verzekerd dat dit allemaal niet nodig is!

Met deze auto heb je een stuk meer vrijheid op het eiland. Je kan zomaar overal heen rijden. Ieder mooi uniek strandje bezoeken en prachtige uitzichten bekijken. Maar pas wel op dat je niet te hard rijd want de bochten zijn toch een stukje gevaarlijker dan in Nederland.

Ik zou wel adviseren om niet in een hotel in Playa de’n Bossa te gaan overnachten. Want dit is de plek waar alle nachtclubs en bars gevestigd zitten. Ik raad eerder aan om opzoek te gaan naar een hotel in San Antionio. Naast dat het hier een stukje rustiger is  zijn er ook veel mooie strandjes in de buurt. Ook hier heb je heerlijke restaurantjes en je kunt er genoeg leuke dingen doen. Maar dan zonder het geschreeuw van de dronken mensen om je heen.

Vergeet niet te genieten, wanneer je op Ibiza bent moet je vooral niet vergeten te genieten. Zoek een leuk terrasje op bestel een cocktail en geniet van de Spaanse zon. Want je vakantie is zo voorbij! Wil je meer leuke feitjes over Ibiza vergeet dan niet een kijkje te nemen op beleefibiza.nl.