Op vakantie naar Rusland is misschien niet het eerste waar je aan denk, maar in Rusland kan het heel mooi en leuk zijn. In deze tekst kan je een aantal dingen vinden die je kan doen in Rusland, dus lees gerust verder en kom erachter wat er allemaal te doen is in Rusland.

Bezienswaardigheden

  • Dierentuin Moskou
  • Vulkanen van Kamtsjatka
  • Baikalmeer in Siberië
  • WK 2018

Dierentuin Moskou 

De dierentuin van Mouskou is erg leuk om heen te gaan met je gezin! Je hebt een enorm aanbod aan dieren, zelf dieren die bijna nergens anders meer te vinden zijn! Het is zeker de moeite waard om langs te gaan!

Vulkanen van Kamtsjatka

De prachtige vulkanen van Kamtsjatka zijn een natuur wonder van zich zelf. Wanneer je ze wil bezoeken kan dat prima! Om de vulkanen heen ligt een erg mooi landschap waar je mooi kan wandelen.

Baikalmeer in Siberië

Het Baikailmeer in Siberië is een erg mooi meer. Het heeft een erg mooie omgeving. In de omgeving kan je mooie wandelingen maken met een gids of in je eentje. Nadat je dan een wandeling hebt gemaakt, kan je een duik nemen in het prachtige meer. Het baikalmeer is een van de diepste meren van de wereld.

WK 2018

Het WK 2018 wordt gehouden in Rusland, dit is nog een extra reden om langs te komen in Rusland. Naast alle voetbalwedstrijden die er gespeeld worden heb je ook de bezienswaardigheden zoals hierboven aangegeven. Wanneer je in Rusland bent tijdens het WK, is het verstandig om het speelschema in de gaten te houden, je wil namelijk niet dat je de wedstrijden van jouw land mist.

Hopelijk heb je na het lezen mee inzicht gekregen over de schoonheden van Rusland, je kan er zoveel leuke en mooie dingen doen dat het een echte aanrader is! Zorg wel dat je alles goed op elkaar af stemt, zo voorkom je problemen!