Reizen wordt steeds populairder de laatste jaren. Steeds meer studenten kiezen voor een tussenjaar of gaan na hun studie voor een lange tijd reizen. Dit is natuurlijk een hele positieve ontwikkeling omdat je tijdens je reis zo veel verschillende mensen leert kennen en erg zelfstandig wordt. Mocht je zelf nou van plan zijn om een reis te maken, lang of kort, maar weet je nog niet waar je naartoe wilt. Dan zal dit artikel je waarschijnlijk een flink stuk vooruit helpen.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro wordt door veel mensen gezien als dé stad van de zon, de zee, het strand en de mooie vrouwen. Toch is Rio de Janeiro niet alleen maar zee en strand. Waar toeristen vroeger vaak lastig gevallen werden door zakkenrollers en overvallers, is dit de laatste jaren wat aan het afnemen. Rio is hard op weg om een toeristen vriendelijke stad te worden en heeft alle ingrediënten om door te groeien tot een hele populaire vakantiebestemming.

Op safari in Afrika

Afrika is al een hele tijd een erg populaire vakantiebestemming, met name door de grote gebieden ongerept natuur en de wilde dieren die hier leven. Veel mensen dromen al jaren van het zien van ‘the big five’ en in Afrika kan je een georganiseerde trip boeken om op zoek te gaan naar deze prachtige dieren. Als je op safari gaat in Afrika dan doe je dit vaak ook niet om compleet tot rust te komen. Het is natuurlijk ook zonde om dagenlang aan het zwembad te liggen terwijl er zo veel leuke dingen te doen zijn.

Australië

Australië is vooral voor bagpackers een erg populair vakantieland. Het leuke aan Australië is dat prachtige natuur samen gaat met mooie en rijke steden. Hierdoor hoeven bagpackers niet in vieze oude kamers te slapen, maar kunnen zij wel genieten van prachtige natuur. Of bekijk de website van Travelhome voor een camper vakantie in Australie